BUTİK KUTUDA'' MİNİ BOY ''KIZ-ERKEK BEBEK KURABİYELERİ









Daha önceden mini asetat kutuda,özel süslenmiş büyük ve küçük boy kavanozda,farklı kutularda hazırladığım mini boy bebek kurabiyelerini bu kez ekoseli ve puantiyeli,tek kişilik kutuda özel süslenmiş olarak sizlerin beğenisine sunmak istedim.

Baby shower partisi,hastane odası ikramlığı ya da mevlit,doğum günü gibi özel günleriniz için hazırlanan bu özel kutular misafirlerinize hediye edilmek için güzel bir alternatif olabilir.Ya da bebek ziyaretine giderken,özel hediye arayışında olanlar için  çok uygun bir ürün bence...

Hazırladığım ürünlerin tamamı sizlerden gelen isteklerle şekillenmektedir.Yaptığın ürünün tadından rengine,temasından paketine,sunumuna kadar kadar her şey sizlerin hayali ve benim bunu yaptıklarıma yansıtabilme yetime bağlı.Bu işi iyi yapan herhangi bir pastaneden alabileceğiniz bir ürünü, oradan değil de bizlerden talep etmenizdeki en önemli etken; elbette bu özen ve standarttan farklı olanı (lezzetinden de  ödün vermeden) yapabilmemiz...

Şimdiye kadar yaptığım tüm çalışmaların hepsini sanki kendime hazırlıyormuş gibi özenerek,severek ve titizlikle yaptım.Her zaman elimden gelenin en iyisini, en mükemmel şekilde yapabilme gayretindeyim.Umarım bu sizlere de yansıyordur.Kendimi daha da geliştirebilmek adına olumlu ,olumsuz tüm eleştirilerinize her zaman açığım.

Güzel günlerinizde görüşmek dileğiyle,sevgiyle kalın...

NOT: Kutu içine  3 adet kurabiye sığmaktadır.Farklı model ve istediğiniz şekildeki kurabiyelerden  kutu içine yerleştirilebilir.

Kutu üzerindeki biblolar(piyasadaki hızlı sirkülasyon sebebiyle)farklılık gösterebilir.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...