YENİ ÜRÜN SÜSLÜ DİKDÖRTGEN BEBEK ÇİKOLATALARI




Her zaman farklı ürünler tasarlamaya gayret ediyorum.Tüm özel günlerde klasik pasta,kurabiye,cup cake vb. ürünlerin yanı sıra çikolatalar,badem şekerleri süslemelerini de keyifle yapıyorum.

Bu tip ürünlerin tazeliğini daha uzun süre koruyabildiği için özellikle tercih edilebileceğini düşünüyorum.Buradan yola çıkarak bu klasik,her yerde bulabileceğimiz basit ama lezzetli çikolataları(Sütlü,bitter,fındıklı,fıstıklı çeşitleri olan) süsleme fikri bana şahsen çok cazip geldi.

 Her tip organizasyonunuzda (Bebek doğumu,mevlit.vaftiz,hastane ziyaretlerinde,doğum günü,diş buğdayı vb.) rahatlıkla tercih edilebilir,diğer ikramlıklarınızı tamamlayabilir.Ya da hediye olarak götürülebilir.

Fotoğraflarını gördükleriniz elimdeki malzemelerle hazırladıklarım...Ama konsept dahilinde daha farklı modeller de ortaya çıkartılabilinir.Örnek olarak  çikolataları kaplamada kumaş dahi kullanılabilinir.

Sayfamı daha önceden incelediyseniz çikolatalarla ilgili farklı tasarımlarımın da olduğunu görmüşsünüzdür.Tercih,zevk sizlerin.Mutlu günlerde buluşmak dileğiyle...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...