MİNİ CAM KAVANOZDA İÇİ VE DIŞI SÜSLENMİŞ BEBEK BADEM ŞEKERLERİ





Süslü badem şekerlerini bu kez doğacak erkek bebek için ,mavi tonlarında mini cam kavanozlarda hazırladım.Daha önce pembe ve pastel tonlarda kız bebek için olanlarını da hazırlamıştım.

Kavanoz kapaklarını tül ve sadece süsleme amaçlı ,şeker hamurundan yapılmış değişik bebekli figürlerle süsledim.(Kapak üzerinde yapıştırıcı kullanıldığı için şeker hamurlu figürler gıdaya uygun değildir.)

''Pelit'' marka,beyaz renkli,sedefli  badem şekerleri şeker hamuruyla tek tek süslendi.Kavanoz içine 2 adet süslü badem şekeri sığabilmektedir.(Biri bebek yüzü şeklinde,diğeri değişik bebek figürlerinden oluşmaktadır.)

Arzu edilirse kavanozlar bu şekilde hazırlanıp içlerine düz(süslenmemiş)renkli badem şekerleri ya da lokum,çikolatalı drajeler,mini kurabiyeler vb .şekillerde de tasarlanabilir.Düz badem şekeri düşünülür ise kavanoz içine 3 adet sığabilmektedir.

Kavanoz kapağında kullanılan figürler temanızla uyumlu olacak şekilde hazırlanabilir. Bebek doğumu ya da mevlit gibi organizasyonlarınızın haricinde, bu mini kavanozlar Söz&Nişan,Kına Gecesi ya da Nikah&Düğün gibi özel günlerinizde,yetişkin ya da çocuk doğum günlerinde ve aklınıza gelebilecek her özel güne  uyarlanabilir.

Detaylı bilgi için benimle iletişime geçebilirsiniz.Sağlıkla kalın...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...